SC DRUPANEL SRL

              Drupanel este infiintata in anul 2004, avand la inceput  ca obiect de activitate productia de paneluri  ornamentale din PVC pentru usi exterioare. Firma dispune de o hala de productie, atelier de creatie vitraliu, un showroom de prezentare si birou preluare comenzi. Prin achizitionarea utilajelor de termoformare de ultima generatie va putem asigura ca primiti un panel de calitate, fie ca e vorba de un panel plin, cu sticla opaca, cu bagheta ornamentala sau sticla tip cristal, compania noastra cu un personal specializat poate face fata nevoilor dumneavoastra.

              DRUPANEL Baia Mare va ofera paneluri de toate marimile si formele la o calitate exceptionala, fiind fabricate din materiale foarte avansate din punct de vedere tehnologic. De asemenea, DRUPANEL va ofera posibilitatea de a va personaliza panelurile usilor in diverse feluri, incepand de la culori si terminandu-se la tipul si forma sticlei ce o va include in compozitia sa. Panelurile DRUPANEL pot fi personalizate folosindu-se de cele trei componente principale alea acestora: panelul central, panelurile laterale, sticla.
              Panelul nostru poate fi  fabricat din HPL, ALUMINIU si PVC avand diferite umpluturi, dupa o tehnologie avansata putand fi realizat la diferite grosimi a pachetului acestea fiind cuprinse standard intre 24 si 52 mm dar in functie de cerere acestea pot fi realizate si la grosimi atipice.

              Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Termeni si conditii


Politica Cookie


Politica de Confidentialitate


Copyright © 2016 Drupanel Toate drepturile rezervate

Yes Agency - People with.. Big Ideas