Panelurile sunt configurate  cu vedere exterioara!

Pozele din catalog nu reprezinta o clauza obligatorie , ele avand caracter informativ.

Accesoriile ( batatoarele, vizoarele, cutiile postale, manerele, etc. ) nu vin montate pe panel. Ele sunt livrate separat.

Generalitati:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) prezente pe site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Termeni si Conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Societatea care detine si administreaza site-ul www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro este denumita Proprietar. Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  este denumita Client. Adresa web (www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro ), va fi denumita generic site-ul drupanel.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro , vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  este al Proprietarului si al furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al proprietarului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Declinarea responsabilitatii:

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Proprietarului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Proprietar de la clientul respectiv. 

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.drupanel.ro, respectiv dru-panel.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane , fiind de acord cu aceste Conditii.